April 26, 2019 Christoffer Hållander

Take Care Laholm och Karbyhallen, första anläggningarna med BRP i drift med cloud hosting via Google

PRESSRELEASE; LINKÖPING, 2019-04-26

De första anläggningarna i drift med BRP webbaserade version hostat i Google Cloud Platform har under de senaste veckorna gått live med systemet.

  • Take Care Laholm är en Sveriges modernaste träningsanläggningar som erbjuder en helhet och kompetenscentrum med naprapater, sjukgymnaster och personliga tränare. Take Care Laholm ersätter ett antal mjukvaror och system med BRPs molnbaserade affärsstöd för försäljning, medlemshantering, bokning och planering.
  • Karbyhallen i Vallentuna erbjuder ett brett spektrum av tränings- och friskvårdsaktiviteter inklusive bansporter. Efter att man stadigt vuxit med antalet medlemmar och breddat erbjudandet under de senaste åren framkom behov av ett enkelt, modernt men kraftfullt och stabilt affärsstöd för att stötta verksamhetens effektivitet och fortsatta tillväxt.

Bägge anläggningar är i drift med den senaste versionen av BRPs molnbaserade version som bland annat innefattar ett enklare och mer lättanvänt webbaserat gränssnitt, tillgång till ett antal nya innovationer såsom bl.a. funktioner för churn detection och maskininlärning. Den molnbaserade versionen driftas i Googles moln och tjänsten tillhandahålls sömlöst och integrerat av BRP.

Parallellt med det tekniska arbetet med produkten har pågått ett stort arbete med att göra BRPs organisation redo för drift av systemet i Google Cloud Platform. En integrerad drift och support innebär snabbare och förenklad support för BRP’s kunder men också väsentliga framtida uppsidor vad gäller uppskalning, driftsäkerhet, kvalitet och förmåga att kunna följa med i de senaste tekniktrenderna.

“Vi är mycket stolta att kunna meddela att BRPs Cloud & Supportorganisation äger helhetsansvaret från ax till limpa vad gäller mjukvara, integrationer och drift. Det har varit ett mycket lyckat samarbete med Take Care, Karbyhallen och Google under processen med driftsättningen.” säger Karl, Head of Cloud & Support och avslutar “Vi ser fram emot att arbeta intensivt i att tillse att det integrerade support och hosting-erbjudandet från BRP skall tillföra ett ännu stabilare och mer lättanvänt system som frigör tid och fokus för våra kunder att fokusera på verksamhet, personal och medlemmar.”

Contact

Direktkontakt

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av information om vårt system

Besök eller kontakta oss

Diskettgatan 4, 583 35 Linköping
info@brpsystems.se
(+46) (0) 13 – 342 00 20

Våra medarbetare

BRP har 65 fantastiska medarbetare spridda över 4 olika team. Avdelningscheferna och kontaktuppgifter hittar du nedan.

Visa kontaktuppgifter

Anmäl dig för vårt nyhetsutskick

Contact