STC – En av Sveriges ledande gym och träningskedjor – Live i BRP Cloud

June 17, 2020
June 17, 2020 David Hult

STC – En av Sveriges ledande gym och träningskedjor – Live i BRP Cloud

STC – En av Sveriges ledande träningskedjor – Live i BRP Cloud

Under dagen 17/6 2020 gick den svenska träningskedjan STC över till live drift i BRPs molnbaserade mjukvara, BRP Cloud.

 

 

STC Training Club driver idag ca 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Åre i norr och sysselsätter över 1200 personer. I september 2018 blev Novax Gym Holding majoritetsägare med målet att öka tillväxttakten. Grundarna är fortfarande kvar som delägare och aktiva i företaget.

 

 

 

Ett tydligt och välplanerat samarbete mellan BRP Systems Cloud Drift samt deras motpart på STC har lett till en lyckad övergång och driftstart.

Med BRPs molnbaserade mjukvara får STC nu full tillgång till alla fördelar i den senaste tekniken inom affärssystem för sport och fritid. AI och Machine learning för att förstå medlemmarnas kundresa och motivationsfaktorer är del av dessa nya lösningar och är framtagna med målet att skapa kundnytta, lönsamhet och ökad retention. 

Utökade möjligheter till dataanalys, statistik och genom detta avancerad Business Intelligence (BI) är också en stor vinst för STC genom övergången till BRP Cloud.

Vi pratade med Sören Liedberg, CIO på STC om hur man från STCs sida upplever BRP som leverantör samt vad övergången till BRP Cloud betyder för deras verksamhet. 

“Efter att vi sedan flera år tillbaka har kört vår administration kring gymverksamheten och medlemshantering i BRP Classic hade det nu blivit dags för att flytta in i BRPs senaste plattform  BRP-Cloud. Med hjälp av BRP och deras duktiga medarbetare har vi sen ett tag tillbaka drivit ett gemensamt projekt i syfte att göra övergången så smidig som möjligt. 

Och smidigt är precis vad det har blivit! Vi har definierat våra roller och parallellt med varandra genomfört våra uppgifter. STC har introducerat och utbildat sina medarbetare inför övergången, BRP har inventerat vår utrustning och konverterat vår databas för att sedan installera och göra BRP-Cloud tillgängligt i hela vår verksamhet.

Sen ett tag tillbaka har vi haft förmånen att kunna växla mellan BRP-Classic och BRP-Cloud vilket gjort att ingen har behövt känna sig utlämnad åt sitt öde. När vi nu kommit över och kör enbart i BRP-Cloud gör vi det med medarbetare som hunnit bli väl förtrogna med systemet och det nya utseendet.”

Vi på BRP Systems är stolta över förtroendet och hälsar med varm hand STC välkomna in i det nya, moderna BRP Cloud!

Läs mer om STC på stc.se

Läs mer om BRP Systems AB på brpsystems.se

BRP Systems – Functional ITness

Contact

Direktkontakt

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av information om vårt system

Besök eller kontakta oss

Diskettgatan 4, 583 35 Linköping
info@brpsystems.se
(+46) (0) 13 – 342 00 20

Våra medarbetare

BRP har 65 fantastiska medarbetare spridda över 4 olika team. Avdelningscheferna och kontaktuppgifter hittar du nedan.

Visa kontaktuppgifter

Anmäl dig för vårt nyhetsutskick

Contact