November 30, 2018 Christoffer Hållander

BRP tillkännager lansering av molnbaserad mjukvara, BRP Cloud

LINKÖPING, 2018-11-30

Under 2018 har BRP Systems arbetat intensivt med att skapa en helt moln- och webbaserad version, BRP Cloud, av sin marknadsledande mjukvara BRP Systems.

I samband med detta lanserar BRP även sin egen cloud hosting tjänst, som en del i arbetet mot vår vision, BRP customers – Best Run Businesses.
Affärssystemet används idag av över 1000 fitness, spa, bad och konferensanläggningar i Europa.

  • Ett modernt, helt webbaserat gränssnitt tillsammans med tillförlitlig Cloud Hosting levererad av BRP Systems.
  • Ett modulbaserat system som kan konfigureras snabbare, enklare används till sin fulla kraft och som kräver mindre support.
  • Helt nya möjligheter för kunderna att utveckla anläggningar och verksamhet med nya funktioner för att säkra effektiv och lönsam drift.
  • BRP Cloud kommer under 2019 att förstärkas med nya moduler för sales & retention, leads, machine learning, business intelligence, goals, boutique m.m.

“BRP Cloud utgör en massiv investering för att ta vår produktplattform in i framtiden och möjliggöra helt nya förutsättningar för våra kunder i den digitala eran. Den nya teknologin kommer understödja visionen om att BRP:s kunder skall ha tillgång till innovation och kompetens för att ligga i absolut framkant och möjliggöra förutsättningar för de anläggningar som använder BRP att vara de mest effektiva och välskötta inom fitness & wellness”, säger Kujtim Salihu, VD BRP Systems AB.

Under oktober har BRP Cloud framgångsrikt testats i drift hos pilotkunder och BRP tillkännager härmed datum för officiell lansering:

  • BRP Cloud börjar säljas  till nya kunder (2019-01-01)
  • Flytt av BRP:s befintliga kunder till BRP Cloud påbörjas (2019-04-01)

“BRP Research & Development är mycket stolta över det goda samarbetet vi har haft med våra kunder under pilottesterna av BRP Cloud och ser fram emot att på basis av den nya teknologiplattformen accelerera innovationstakten”, säger Gustav Hagström, utvecklingschef BRP R&D and Innovation.

  • Efter slutförd migrering av samtliga kunder beräknas end of life för BRP Classic till senast 2019-12-31.

“Efter att testat BRP Cloud hos ett flertal kunder känner vi nu en komfort i att kunna meddela våra kunder officiella datum för lansering av BRP Cloud och ett eget cloud hosting erbjudande” säger Magnus Thorarensen, Chief Marketing Officer.

Contact

Direktkontakt

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av information om vårt system

Besök eller kontakta oss

Diskettgatan 4, 583 35 Linköping
info@brpsystems.se
(+46) (0) 13 – 342 00 20

Våra medarbetare

BRP har 65 fantastiska medarbetare spridda över 4 olika team. Avdelningscheferna och kontaktuppgifter hittar du nedan.

Visa kontaktuppgifter

Anmäl dig för vårt nyhetsutskick

Contact