May 7, 2019 Christoffer Hållander

BRP lanserar brpsystems.se/marketplace

PRESS-RELEASE; LINKÖPING, 2019-05-07

För att möjliggöra effektivare leveranser och driftsättning av nya funktioner och moduler lanserar BRP Marketplace.
Samlingsplatsen för nya moduler, funktioner och tjänster kommer under 2019 kommer successivt att uppdateras och bli en central punkt för digital kommunikation mellan BRP, BRP’s kunder och våra gemensamma partners.

“Vi ser framför oss ett intensivt 2019 med lansering av ett antal nya produkter och tjänster som kommer att hjälpa våra kunder att förenkla och effektivisera sin verksamhet. För att möta tillväxten och den stora efterfrågan på våra nya produkter lanserar vi nu Marketplace. En samlingspunkt med produktinformation och möjlighet att beställa produkter och tjänster“ säger Magnus Thorarensen Marknadschef BRP Systems.

Först ut bland de nya modulerna tillgängliga via marketplace är bl.a. business intelligence, olika nivåer av mobila appar, digital signering, tracking code support och GDRP Tools.

“Under senaste året har BRP investerat i ett stort antal nya talanger och medarbetare för att förstärka vår support och leveransorganisation.
Parallellt har BRP’s Utvecklingsavdelning levererat flertalet nya funktioner. Nu siktar vi på att lansera nya metoder för att effektivare och snabbare kunna leverera nya moduler till våra kunder” säger Håkan Sammons, Sales Director.

Contact

Direktkontakt

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av information om vårt system

Besök eller kontakta oss

Diskettgatan 4, 583 35 Linköping
info@brpsystems.se
(+46) (0) 13 – 342 00 20

Våra medarbetare

BRP har 65 fantastiska medarbetare spridda över 4 olika team. Avdelningscheferna och kontaktuppgifter hittar du nedan.

Visa kontaktuppgifter

Anmäl dig för vårt nyhetsutskick

Contact